FNC

Agrogoldmix produce nutreturi pentru porcine, vite, pesti,  gaini-ouatoare, pui-broileri, prepelite, gaste, curcani si rate de toate varstele. In functie de cererea clientului producem orice compozitie de furaje pentru animale, respectand cerintele clientului.

Procesul tehnologic pe care il foloseste Agrogoldmix consta in utilizarea echipamentului de zdrobire si amestecare, care permite obtinerea unor anumite dimensiuni, amestecate cu un coefficient de uniformitate de 98,5%.

Sistemul de productie  a furajelor combinate este modern si complex din punct de vedere a procesului tehnologic si a calitatii produselor. Doar in urma folosirii acestei tehnologii se poate ajunge la crearea celui mai eficient produs de furaje de inalta calitate.

Echipamentele de dozare ofera introducerea exacta a tuturor aditivilor micro si macro. Granularea masei in dimensiuni de 3 si 5 mm se termina printr-o formula originala de raciere pastrand desingnul potrivit si fiind cheia salvarii tuturor vitaminelor, enzimelor, antioxidantilor si substantelor biologice active.
Studiile arata ca folosirea potrivita a furajelor Agrogoldmix garanteaza o productivitate potentiala a geneticului animalelor, in masura asigurarii conditiilor de intretinere zooigienice.

Printer clientii Agrogoldmix se numara mari intreprinderi agricole, ferme de crestere a animalelor, fermieri si chiar gospodarii. Acest fapt confirma flexibilitatea productie cat si viteza de ajustare de la o reteta la alta.

In plus, productia Agrogoldmix este creata pe o baza stiintifica cu participarea oamenilor de stiinta din Ungaria, Germania, Polonia si Ucraina.

Pentru a obtine furaje de calitate superioara e nevoie de:

  1. curatarea cerealelor de impuritati de orice origine
  2. zdrobirea si sortarea produselor in functie de nevoile de hrana ale animalelor
  3. dozarea furajelor in conformitate cu retetele si normele de aprovizionare
  4. aplicarea si dozarea compusilor macro si micro in retete
  5. amestecul componentelor in proportia ideala
  6. daca este necesar, transformarea nutreturilor in granule de dimensiuni corespunzatoare
  7. ambalarea furajelor conform cerintelor cumparatorului.

Calitatea produselor Agrogoldmix este intr-o continua imbunatatire si se eficentizeaza costurile pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret. Alegerea furnizorilor de materii prime, echipamente si servicii ajuta la indeplinirea obiectivelor principale ale companiei: calitate, seriozitate si promptitudine.

Sfatul nostru pentru toti consumatorii interesati de produse de nutretuti si furaje combinate este sa acorde o deosebita atentie produselor Agrogoldmix in vederea stabilirii unei colaborari fructuoase pe termen lung.

Contact

REPREZENTANTI EXCLUSIVI PENTRU ROMANIA:

AGRO GOLD MIX S.R.L.
Mun. Suceava, str. Apeductului 3

Email: office@furajeagmix.ro

+4 0737 669 559
+4 0743 335 031
+380500420074

Producator: ABO-MIX SRL 78200, Ukraina, reg.Ivano-Frankivsk, Colomăia, str. S.Nalyvaiko, 3.